Rss

Archives for : May2015

PretCorectLaGaze: Un alt act normativ, care scumpește gazele naturale, fără a aduce nici o așteptare viitoare.

IMG_20150529_084326Scrisoare deschisă către Președintele ANRE Niculae Havrileț

Continue Reading >>

„Ieșim în stradă pentru a informa” despre PrețulCorectLaGaze

Faie Gas PriceCampania PrețCorectLaGaze, începută în urmă cu 100 de zile, “iese în stradă pentru a informa”. Informarea consumatorilor de gaze în scopul realizării unei piețe funcționale a gazelor în România și obținerea de prețuri corecte, va urma o nouă etapă, cea a dialogului. Pentru aceasta plecăm în CARAVANA „PRET CORECT LA GAZE”, care va poposi pe data de 29 mai 2015 la Biblioteca Centrala Universitara „Eugen Todoran” Timisoara.

Continue Reading >>

100 de zile de campanie Preț Corect La Gaze

imagesConsiderăm că doar piața liberă poate stabili prețul corect pentru gazele naturale, dar numai în situația în care clientul are cunoștințele necesare, este bine și corect informat şi nu este supus presiunilor din partea furnizorilor.

Continue Reading >>

StrategiaEnergeticaPentruRomani: Client vulnerabil, client protejat și client casnic, noțiuni care trebuie așezate corect de Strategia Energetică

imagesClient vulnerabil, client protejat și client casnic sunt noțiuni care se confundă în mintea oamenilor. Din punct de vedere practic și legal, între aceste noțiuni se găsesc diferențe majore, pe care viitoarea strategie nu are voie să nu le așeze în mod corect. Dacă toți clienții vulnerabili trebuie să fie protejati, nu toți clienții protejați sunt vulnerabili și cu atât mai puțin nu toți clienții casnici sunt vulnerabili.

Continue Reading >>